+Follow|Dashboard

Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : FPA
Also thanks to: Lynn Lyna



Tuesday, 31 January 2012
Most thanks Fruitheart @ 01:06 | 0 talkative person(s)

Hi guys, korang ada tengok wall yg aku baru update tu. 'You're mine fruitheart'. Okay first aku add dia, and dia appr aku. Kitorang selalu WTW, inbox, chatting, calling and evrything. Dia ckp bulan ni dia nak meet ngn aku. But aku tk boleh, next month boleh. Then dia cakap okay, dia tunggu. Korang nak tau tak? K masa frst time aku call dia enn, suara dia rockk! Oky lah tuu, aku memang suka rock rock ni :> Dia tanya aku stay mana, aku cakap lah btg kali. Dia tk pernah dgr btg kali tu kat mana. Hahaha okay aku pun translate kat dia. 'Alahai yang dkt ngn rawang tuu.' Dia takthu jugak. 'Alaa dekat gentang lah sayang!' Hahaha baru dia faham. Gedik jugak fruitheart aku tuu. Then dia cakap kalau acantu nanti kita kawen kita duduk pahang sesama jelah eh. Omg! Serious gila dia cakap, straight to the point weh! Hahaha aku mampu gelak je. Dia cakap 'KALAU, TAPI KALAU BETOL PUN APA SALAHNYEEE....' Okay dalam hati dah strt brbunga bunga. Lepas habis gayot, aku onl jap. Aku tengok stts baru dia. Dia cakap yang he done found his new love. Okay aku pun perasan. Then aku pun update stts baru aku, 'Im waiting you my future husband. Aku harap kau tk hampakan aku k ;)' Esoknya dia update yang dia cakap Iloveyou for a thousand years baby. Okay aku pun perasan lagi. About 3 days ago, aku tengok dia dah ada relay. Okay selama ni aku syok sendiri je. But kau dah buat aku fall in love with kau A :'< Serious aku tak boleh lupakan kata kata kau thts night. Me really miss you, but aku tak boleh nak call. Okay aku hang sorang sorang nanti. Bye :'(

❤ older posts / newer posts ❤