+Follow|Dashboard

Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : FPA
Also thanks to: Lynn Lyna



Monday, 3 October 2011
@ 18:55 | 0 talkative person(s)

kitee ada superhero kitee , tapi dulu (: 
serious kitee sayang dia even dia tak kachak macam awak atau boyprenn awak . 
tapi dia cukop perfect untuk kitee , untok awak saya tak tahu (: 
okay dia care , baik , mengada nd whateversoelse . 
tapi kitee tak tahu la kenapa kitee boleh lepas kan dia macam tu je , clash tanpa sebab . 
dia cakap kitee ni memilih , selfish , katekan semua yang burok tu kitee lah punya pasal kan . 
hmm tu semua salah , dia taktahu yang kitee ni sayang dia sangat . 
SORRYYY , KITEE TAK CUKOP SEMPURNA UNTOK AWAK 
MUHAMMAD HANAFI BIN JAMAL :( 
SYGG , KITEE JANJI KITEE TAKKAN LUPAKAN AWAK <3 
DAN AWAK JANGAN LUPAKAN KITEE JUGAK TAW :) 
imy my ex superhero :*

❤ older posts / newer posts ❤