+Follow|Dashboard

Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : FPA
Also thanks to: Lynn Lyna



Tuesday, 14 August 2012
Kene GAME :'( @ 02:36 | 0 talkative person(s)


Hi korang. Ni bf aku. And now dia dah pun Ex aku. Disebabkan gambar ni lah aku break dengan dia. Nasib baik lah ada orang inbox aku then bagi link gambar diaorang tu. Kalau tak sampai bila bila lah aku kena game dengan dia. Well act dia ni sweet, suka buat aku gelak and comel sangat bila senyum. That why lah aku sayang dia hee ^^ Haritu aku turun then aku terserempak dengan dia. Dia dengan two girls. Aku tak tahu lah siapa perempuan tu kan. Happy sangat sampai tak perasan aku. Nvm lah aku ingatkan kakak dia ke adik dia ke. Balik tu ada orang inbox aku. Ya Allah luluhnya hati aku. Nak call tapi dia cakap dia tak pakai phone. Aku rasa aku ni tunggul je. Adik dia gadoh dengan aku semata-mata nak coverline Abang dia. Dia ingat aku ni budak budak lagi ke nak tipu aku? Tolong lah faham sayang. Kononnya perempuan ni cousin diaorang. Woi kalau cousin boleh lagi en berpelok? Bangsat puihh!  Aku lepaskan kau dengan cara baik kire cukup lah kan. Sekarang ni kau nak dekat perempuan tu  pergila. Just go away. Tak boleh nak pakse dah. Tapi kalau betol kau sayang aku macam mana perempuan tu cakap kat aku, cari lah aku. Say 'sorry and iloveyou' aku akan terima kau balik. Aku akan tunggu kau Nazmeer :') Hope kau happy lah gila. Kau kalah, GAME OVER. Assalamualaikum


❤ older posts /
Friday, 10 February 2012
So stupid, liar love. @ 00:20 | 0 talkative person(s)


Hi stalks, harini myra nak cerita pasal ex-lembu myra. Time rest kat sekolah tadi tebi tibe je myra teringat kan dia. Sumpah tibe tibe je. Nd tibe tibe myra terasa rindu dekat dia. YaAllah, padahal dia lah yg myra paling benci plus paling menyampah. Teringat all memories ngn dia dulu dulu. Gentle ah myra cakap dia ni sbenarnya care, setia nd bila dia dah bosan dia campak je mana mana dia suka. Tapi dia ni kalau setia, setia betol lah en. Tah acano memb dia buat mulot pasal myra. Sial en jongang tu. :3 K forget it. Kat sekolah tadi asyik ingat dia je. Mana mana pun mesti teringat dia. Samapi tidur dalam class tadi pun mimpi dia jugak. Babi ah! Apehal apehal apehal ni! Bila balik je sekolah tadi, aku teros onl. Tengok fb dia. Rupa rupanya dia dah ada girlf. K sikit pun tak heran. -.- Tapi bila myra usha gambar dia mesti myra nanges. Why? dont know... Sumpah aku benci kau benci kau benci kau lah capital B! Last year myra takboleh lupa kan dia and selalu kacau dia sebab myra sayangkan dia. Lol :p B kau ingat tak janji manis kau kat aku tu? Kau tanya aku 'baby janji jgn tinggalkan b okay?' Haa mana janji maniss kau tu? Aku dah cakap dah, aku takkan curang nd tinggalkan kau.   Tapi kau? Hmmmm.... Kfine kau dah pun curang ngn aku. Kan? K myra sedih sgt, happy sgt, bosan sgt now.  Kalau lah dia ada kat sisi myra en, mesti dia happy kan myra. Buat lawak bodoh dia tu. K sumpah rindu kau! Bye

All memories,
11.12.2010-11.1.2011

❤ older posts /
Wednesday, 1 February 2012
Today I'm Feels Like Want To Turn Back :) @ 03:39 | 0 talkative person(s)

Hohoi korang, tadi en aku pergi sekolah. Ada latihan hoki. Firstly sampai aku nampak memb lama aku duduk kat pondok sekolah sorang sorang. Bila aku pergi je dekat dia aku tengok muka dia cam badmood and mata merah. Then aku tanya ah apahal kan. Dia pun cerita kat aku nd menagis gila gila. Sebab ada orang dah jatuh kan maruah dia dpn kawan kawan dia pagi tadi. Oky aku pun tumpang sedih, siapa yang maruah dia dah acantu tak nanges kan? Dia malu gila doh. Even dia tu besar besar besar besar ke apa. K kau faham kan? Jangan sekali kali jatuh kan maruah dia. Dah lepas tu aku nampak ex aku yang hitam tuuuu. Dia pun nak pergi latihan hoki tu. Hah yang mana? Mana boleh bgtauuuuu, shy shy lah kiteee :'> Okay dia pandang pandang je aku. Malu gilo doh, padahal takde hati lgsung kat dia. For what aku nak malu en? Dah forget it. Then aku keluar sekolah, nak cari besty aku si shiela tuu kat kedai piah. Ternampak pula admire aku tuuu -.- Seroiously aku menyampah gila gila ngn dia. Tapi bila aku nampak dia je mesti aku tegor. Annoying kan? Ah mati sana lah. Aku teros balik masok sekolah. Tunggu punya lah tunggu nampak pulak ex lagi sorang ni. Ni handsome sikik, molek gituuu. Rupa rupanya dia nak pergi latihan hoki tu jugaaaaaak -.- Fucker shit. Aku tak boleh tengok muka dia doh, kalau tengok mesti cair. Aku buat dont know jelah en. Cikgu pun dah sampai, aku ngn besty yang dyana ni turun ah padang. Si besty yang shiela tu tak smpai sampai. Memang sakit hati gila ah kan. Sbb pagi tadi dia dah janji nak datang. Aku sakit hati gila gila, rasa menyesal pergi latihan tu. Nak thu tak sebab apa? Sebabnya aku kena jogging dua round padang, belajar itu lah ini lah. Plus dengan panas gila nak mapuh, ngn tudung besarnye. Haha annoying en? Alahai kat sekolah memey adat aku acantu. Kat sekolah semuanya besar besar, baik je, pendiam but kuat tidur dalam class. '-' Normal lah tu kan. Aku pergi latihan hoki ni pun bapak aku suruh. Tht why lah aku banyak masok sukan sukan ni. K sambung balik. Dalam pukol 4 lebih cantu baru ah shiela tu sampai. Haduyai memey baran ah aku en. Rasa nak belasah je dia. Tapi tak sanggup sbb aku tengok muka dia pun cam ada maslah dah. Dyana suruh aku cool down, kfine cool down. Then dia cerita lah kat kitorang. Nak tahu? Tak boleh lah, maslah peribadi. Wtv lah, aku pun backup ah dia en. Then aku pandang ah tempat lelaki, ex aku yang hitam tu pandang. Rupa rupanya seluar dia dah terkoyak. Hahahahaha annoying gila ah kau ni! Padan muka. Dia pergi rumah girlfy dia. Tak heran pun. Cikgu panggil nak buat group, so aku pergi ah main. Main gila serious ah aku. Sampai kaki kaki orang aku pukul ha. Hahaha peduli apa aku! Main punya main dah pun habis masa. Cikgu tu ckp perempuan yg berlatih ni sikit, mybe kitorang semua yg datang ni akan terpilih untuk lawan sekolah nxt week. Ohmaigad, harini baru je berlatih, minggu depan dah nak lawan. Payah hidup. Wtv lah, janji aku dapat masok ACTLY FOR MY DAD -.- K bangga lah kau lepas ni abah. Tu pun tak tahu dapat ke tak. Pastu kitorang pun gerak p kedai piah, minum makan semua. Tiba tiba ex aku yang itee tu tegor aku dari jauh 'FUYOOO, ADA ORANG TU MAIN HOKI DOH!' Hahahaha okay okay, gelakkan je lah. Sbb lawak sgt. -.- Akhirnya, atok aku pun dah sampai. Aku pun merempit ngn atok aku. Hahahahaha! Ternampak ah musuh ketat aku tuu. Dia boy tau. Kelakar kan? Dia gaduh ngn aku doh! Dgn perempuannnn, pe class :P Aku pun jerit ah, wahai gigi jangan lah kau jongang. Teros dia buat fuck kat dahi dia. Hahaha kau fuck kat dahi kau derr, tak sedar ke? Dia ingat dia nak buat TRIPPLE FUCK ATAS DAHI aku. Tapi tak kesampaian, sbb ada atok aku donggg. Alahai kalau ada atok aku pun sikit tak takot doh! Dia suka gadoh mulot -.- Pe barang. TALK TO MY HAND OKAY ARNAB TAIKOTEH! Dah smpai je rumah teros makan onl. Tibe tibe je aku rasa nak kiss nenek aku. Aku pun kiss pipi dia. Dia pun pelik. Hahahha. Mekasih wan, wan lah yang jaga akak dari baby sampai lah umor akak 15 tahun ni. Okay today I'm feels very happy and feels little bad story. So guys, happy lah selalu. Aku sayang korang sbb dah baca cerita aku today.
With love,
Amirah Najwa ♛

❤ older posts /
Tuesday, 31 January 2012
Most thanks Fruitheart @ 01:06 | 0 talkative person(s)

Hi guys, korang ada tengok wall yg aku baru update tu. 'You're mine fruitheart'. Okay first aku add dia, and dia appr aku. Kitorang selalu WTW, inbox, chatting, calling and evrything. Dia ckp bulan ni dia nak meet ngn aku. But aku tk boleh, next month boleh. Then dia cakap okay, dia tunggu. Korang nak tau tak? K masa frst time aku call dia enn, suara dia rockk! Oky lah tuu, aku memang suka rock rock ni :> Dia tanya aku stay mana, aku cakap lah btg kali. Dia tk pernah dgr btg kali tu kat mana. Hahaha okay aku pun translate kat dia. 'Alahai yang dkt ngn rawang tuu.' Dia takthu jugak. 'Alaa dekat gentang lah sayang!' Hahaha baru dia faham. Gedik jugak fruitheart aku tuu. Then dia cakap kalau acantu nanti kita kawen kita duduk pahang sesama jelah eh. Omg! Serious gila dia cakap, straight to the point weh! Hahaha aku mampu gelak je. Dia cakap 'KALAU, TAPI KALAU BETOL PUN APA SALAHNYEEE....' Okay dalam hati dah strt brbunga bunga. Lepas habis gayot, aku onl jap. Aku tengok stts baru dia. Dia cakap yang he done found his new love. Okay aku pun perasan. Then aku pun update stts baru aku, 'Im waiting you my future husband. Aku harap kau tk hampakan aku k ;)' Esoknya dia update yang dia cakap Iloveyou for a thousand years baby. Okay aku pun perasan lagi. About 3 days ago, aku tengok dia dah ada relay. Okay selama ni aku syok sendiri je. But kau dah buat aku fall in love with kau A :'< Serious aku tak boleh lupakan kata kata kau thts night. Me really miss you, but aku tak boleh nak call. Okay aku hang sorang sorang nanti. Bye :'(

❤ older posts /
Thursday, 5 January 2012
Become old @ 02:11 | 0 talkative person(s)

Yow whatup kau! hewhew. Harini myra happy sangat sangat.
Myra dah masok 15 years old. Korang? Lastly myra dapat jumpa my beloved besty. Rinduuu gila kat diaorang. Dekat sekolah myra dapat cikgu baru, kawan baru, semuaa nya baru! hehe takde ah. Ths year myra duduk depan skali. Fuh power kan? Hihi myra tak nak enjoy sgt dah, focus study. Yang takleh laa nye myra jadi ketua kebersihan doh! Hahahahaha funny :p My mum cakap 'bilik pun macam tongkang pecah, ada hati nak jadi ketua kbersihan' Hahaha actly myra pun tak kuasa nak jadi ketua kbersihan tuuuu :3 Nanti kalau class tak bersih, aku jugak kena maki, aku jugak aku jugakkkkkk -.- Okay guru class myra orang klantan, fuyoooooooh boleh ah myra blajar kecek klate ngn dia ^^v Dia sporting auw, baik. Now bila time blajar, aku ngn lembu lembu aku focus je. Caya tak caya tk? Hahaha. Pmr ni myra nak try my best. Korang doa doa kan lah eh? Aminnnnnnn :'> Sayang korang. Anak kushudin ni memang :p Hahahahha. Iloveyoumoreeeee friends, stalks nd haters ;)

❤ older posts /
Friday, 30 December 2011
Lupakan Aku -.- @ 02:32 | 0 talkative person(s)


Hi friends, stalks nd haters :)
Okay kalau orang dah cakap kita macam macam yang sangat menyakitkan hati kita mesti bengang gila babi kan? K benda tu dah pun berlaku kat aku. Ada ke patut sbb phone dia cakap aku ni pmpuan like BITCH. What the F! Sumpah aku ingat dia tu jenis care, tak selfish or wtv else yang baik baik lah kan. But semua tu salah. Bodoh tak kalau dia syg kita, tapi dia sanggup cakap kat kita macam tu? MEMEY BODOH PUN -.- Dia memang selfish. Ihatehim very much! Seumur hidup aku tak pernah ada boys yang cakap acantu kat aku. Gila ke?! Omgomg, aku rasa kau memang dah gila. Kan? Delete semua memory's kita. Please lupa kan aku kalau kau sayang or benci aku. Thankyou for the all. Nd i'll love nd hate you forever H!

❤ older posts /
Wednesday, 28 December 2011
Aku Memang Sundal Kan :'( @ 00:13 | 0 talkative person(s)





Hi friends, stalks nd haters :)
Ni ex boyf aku, Muhammad Hanafi bin Jamal.
Korang rasa aku ni kuat menipu ke? Cer tengok muka aku sikit. Takkannnnnn -.- Yelah sometimes aku ada ah jugak menipu. Tapi bukan dekat dia. Disebabkan phone dia dah benci aku. Omgomg, acanoo ni?
#HANAFI JAMAL, DENGAR SINI. AKU MEMANG TAK PAKAI PHONE DAH, LEPAS KITA BREAK UP TU TEROS AKU TAK PAKAI PHONE. USUALLY AKU ONL KAT PHONE KAN? TU BUKAN PHONE AKU AH, PHONE ABAH. OKAY? -..-
Dia update status cakap aku ni perempuan SUNDAL, SIAL, HYPOCRIT. What the F ! Okay aku redha -_- Tapi kauorang tau tak, sakit gila hati bila dia cakap acantu. Dah lepas lepas je ah kan, tak payah nak ungkit lagi. Kalau kau rasa dah benci sgt dekat aku, remove je! BLOCK pun boleh! Aku tak kesah -.- Ni sampai nak update yang bukan bukan pehal. Kau IDIOT, SELFISH BANGANG BANGANG BANGANG!
OKAY KAU JE YANG TAK TAU AKU SAYANG KAU, TAPI KAU JE YANG TAK TAU. THANKYOU VERY MUCH MACHA :') KAU DAH BUAT AKU BENCI DEKAT KAU :'<




❤ older posts /